Headlines

OAK Telecom tuotteet

 

Oak Telecom on 1985 perustettu puhelutietojen hallintaan liittyvien laitteiden ja ohjelmistojen valmistaja.
Yrityksen päätuotteisiin kuuluvat puheluiden nauhoituslaitteet, puheluiden raportointityökalut ja puhepostituotteet.
OAK Comms Suite tuoteperheestä löytyy myös liitäntäsovellutukset puhelinjärjestelmien ja eri ohjelmistojen integraatioon.Yrityksellä on vahva markkinasema Isossa Britanniassa ja heillä on kattava jälleenmyyjäverkosto EU:n alueella.
Asiakkaina heillä om mm. Arsenal FC, BBC, BMW, British Airways,Mercedes Benz, Motorola, MTV, Nokia ja Samsung.

Lisäksi heidän tuotteitaan suosittelevat johtavat telejärjestelmien valmistajat kuten Aastra, Alcatel, Avaya, Cisco, Inter-tel, Mitel, Nortel, Samsung, Siemens ja Toshiba.

Emscom Oy edustaa OAK tuotetteita Suomessa.

 

Puheluiden tallennus

Oak Comms Suite tallennusjärjestelmistä löytyy mahdollisuudet nauhoittaa puhelu joko keskusjohtoliitännältä (anlog,BRI/PRI,SIP) tai liittäen järjestelmä alaliittymäkohtaisesti. Keskusjohtoliitännällä kapasiteetti on maksimissaan 180 kanavaa / laitteisto ja alaliittymiin kytkettynä maksimi on 64 /laitteisto.
Nauhoitetut puhelut tallentuvat salatuksi tiedostoksi eikä niitä ole ilman oikeutta mahdollista kuunnella. Tarvittaessa järjestelmänvalvoja voi muuttaa kryptatun tiedoston joko mp3 tai wav tiedostoksi.

 

Puheluiden hallinta ja raportointi

OAK Comms Suite Reports toimii sekä puheluiden kontrollointi- että raportointityökaluna.
Sen avulla saadaan luotua graafiset raportit lähtevistä ja tulevista puheluista, niiden kestosta, vastaamatta jääneistä puheluista halutulla tavalla käyttäen valmiita suodattimia ja raporttipohjia halutun tiedon esittämiseksi.
OAK Comms Suite Reports on lähes välttämätön työkalu kun tarvitaan tarvitaan laskuttaa tilapäiskäyttäjän puhelut tai kun halutaan seurata tarkemmin puhelukustannusten muodostumista.

Call Center ympäristössä kaikki tarvittava raportointi saadaan myös Comms Suite Display ohjelmiston avulla näyttötaululle (esim TV) reaaliaikaisena.

 

Kysy lisää OAK Telecom tuotteista!

 

 

Ajankohtaista

 

 

 

 
alaboxi

media Yhteistyökumppanit

 

media Asiakkaille